toate categoriile
EN

Profilul companiei

Acasă> Despre Noi > Profilul companiei

Compania Introducere

Ningbo Label New Material Co., Ltd. este afiliată la Zhejiang RICH Group. Grupul RICH a fost înființat în 2004 și s-a concentrat pe cercetarea, dezvoltarea și producția de noi materiale și adezivi polimerici.

Clădirea fabricii companiei este situată în No.77 Fulong Road, CiXi Coastal Econmic Development District, Zhejiang. La doar o oră de mers cu mașina de la portul Ningbo și în cadrul cercului economic de 2 ore din Shanghai, transportul este foarte convenabil. Compania se întinde pe o suprafață de aproximativ 40 de acri, cu o suprafață de atelier de 26,000 de metri pătrați, o suprafață de depozit de 5,224 de metri pătrați și avem aproximativ 300 de angajați.

Automatizarea procesului de producție permite capacității noastre lunare de producție să atingă 300 de milioane de metri pătrați. Diferite proprietăți și specificații pot fi personalizate în funcție de cerințele clienților pentru a satisface nevoile individuale ale utilizatorilor în cea mai mare măsură, formând laminare transparentă, laminare mată, bandă de ambalare obișnuită, bandă de ambalare ultra-clară, bandă PET rezistentă la temperaturi ridicate, bandă de protecție împotriva filtrarii apei. , bandă specială și alte produse, toate produsele îndeplinesc standardele REACH, ROSH, protecția mediului național și conținutul de COV.

Label New Materials Co., Ltd. susține un management uman și orientat spre oameni. În conformitate cu spiritul de întreprindere de „depășirea continuă a noastră, urmărirea persistentă a calității”, principiul de afaceri de „în primul rând clientul, calitate mai bună, management al integrității și servicii mai bune”, politica de educație a angajaților de „învăț să fii o persoană și să înveți a face lucruri”, acordă o mare importanță construcției culturii corporative și îmbunătățirii calității cuprinzătoare.

Label New Materials Co., Ltd. deservește piața înaltă și internă și piețele externe, de asemenea. Continuăm să menținem o bună cooperare pe termen lung cu mărci binecunoscute din întreaga lume, deoarece piața recunoaște calitatea, performanța, prețul și serviciile tuturor produselor noastre.

LABELEXPO
EUROPA 2023

STAND: 8A75

TIMP: 11-14 septembrie

LOCALITATE: Brussels Expo, Bruxelles

1 Place de Belgique / Belgiëplein 1, 1020 Bruxelles