toate categoriile
EN
2004

Zhejiang RICH Technology Co., Ltd. este o întreprindere de înaltă tehnologie specializată în producția de noi materiale și adezivi. A fost înființată în 2004 și produce în principal adezivi și produse legate de adezivi.

2008

În 2008, compania a înființat divizia de produse DIY și, ca răspuns la nevoile de dezvoltare a pieței, a început să cerceteze noi materiale precum PLA, materiale celulozice, hârtie și filme.

2010

În 2010, compania a ajuns să coopereze cu diferite colegii și universități din Ningbo pentru a dezvolta și a cerceta noi materiale. În același timp, a început cercetarea și dezvoltarea adezivilor și a dezvoltat cu succes o varietate de formule tehnologice de protecție a mediului potrivite pentru diferite aplicații. Obținut cumulativ 3 brevete de model de utilitate pentru benzi.

2012

În 2012, bazat pe echipa companiei de laminare a etichetelor, industria de laminare publicitară pentru mulți ani de cultivare profundă și combinate cu ani de rezultate de cercetare privind noi materiale și adezivi, a fost înființată oficial Label New Materials Co., Ltd., specializată în cercetare și dezvoltare, producție și servicii de folie de supralaminare, film de laminare la rece, film de laminare termică și alte produse de laminare.

LABELEXPO
EUROPA 2023

STAND: 8A75

TIMP: 11-14 septembrie

LOCALITATE: Brussels Expo, Bruxelles

1 Place de Belgique / Belgiëplein 1, 1020 Bruxelles